Καλωσορίσατε στo www.43 Blue Perfume.gr

Σας γνωστοποιούμε παρακάτω τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Σκοπός τους είναι η καλύτερη εξυπηρέτησή σας, καθώς και η ενημέρωση για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας. Οι όροι αυτοί αποτελούν την πολιτική της εταιρείας μας  και προχωρώντας σε κάποια αγορά μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, σημαίνει πως αυτόματα τους αποδέχεστε ανεπιφύλακτα. Οι όροι αυτοί ενδέχεται να τροποποιηθούν, η τροποποίηση όμως δεν θα επηρεάζει παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους οφείλει να απόσχει από την χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό.

Ο διαδικτυακός τόπος www.43blueperfume.gr, δημιουργήθηκε και τελεί υπό την επιμέλεια της εταιρίας υπό την επωνυμία <ELEVEN COMPANY IKE» , η οποία και προσφέρει τις υπηρεσίες της σύμφωνα με τους κάτωθι όρους χρήσης.Ο επισκέπτης των σελίδων του διαδικτυακού τόπου καλείται να διαβάσει και να προβεί σε χρήση των υπηρεσιών του www.43blueperfume.gr , μόνο εφόσον τους αποδέχεται πλήρως.
Προσπαθεια μας είναι η περιγραφη των προιοντων να είναι ακριβης παρόλα αυτά στην οθόνη του υπολογιστή σας κάποια προϊόντα μπορεί να εμφανίζονται ελαφρώς διαφορετικά στο μέγεθος, χρώμα σε σχέση με την πραγματικότητα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ


Δεσμευόμαστε ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα μας, όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν, με την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής μας.


ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΥΘΥΝΗ

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών πριν, μετά και κατά την διάρκεια πρόσβασης στην ιστοσελίδα μας.


ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Κατά την ολοκλήρωση μίας παραγγελίας στην ιστοσελίδα μας, θα σας ζητηθεί να δηλώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία (όνομα, επώνυμο, email, διεύθυνση αποστολής παραγγελίας και τηλέφωνο επικοινωνίας) , για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας.
Τα προσωπικά δεδομένα που συμπληρώνετε οπουδήποτε στις σελίδες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, επικοινωνίας και την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).
Tέλος, προσωπική ασφάλεια αποτελεί το password που δίνετε όταν γίνεστε μέλος του www.43 blue perfume.gr Για να παρουσιάσουμε οποιοδήποτε προσωπικό σας στοιχείο θα πρέπει πρώτα να δοθεί το όνομα του χρήστη και το password.
Για αυτό το λόγο, πρέπει να φυλάτε καλά αυτά τα στοιχεία για να μην κινδυνεύσουν να πέσουν σε χέρια τρίτων. Επίσης σας συμβουλεύουμε να δημιουργείτε password χρησιμοποιώντας σύμβολα μαζί με αλφαριθμητικούς χαρακτήρες.
Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.43 Blue Perfume.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Διευθυνση
Μ.Αλεξανδρου 37
41222,Λαρισα
EMAIL
sales@43blueperfume.gr

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ


Για την επιθυμια σας να μας επιστρεψετε τα προιοντα που αγορασετε από το www.43blueperfume.gr, θα πρεπει να μας  ειδοποιησετε αναφεροντας ημερομηνια, αριθμο παραστατικου αγορας όπως και την αιτιολογια της επιστροφης εντος 7 ημερων. Αν εχετε αγορασει προιοντα όπως αρωματα η’ καλλυντικα, λογω της ιδιαιτεροτητας τους και για λογους υγιεινης και προστασιας των πελατων μας, δεν δεχομαστε αλλαγες.Δεκτες επιστροφες γινονται μονο σε προιοντα όπως αρωματικα κερια, αρωματα χωρου και σαπουνια, χωρις να εχει αποσφραγιστει η συσκευασια τους η’ να εχουν υποστει ζημιες οι ετικετες τους. Συνοδευοναι από την αποδειξη παραλαβης,το παραστατικο που εχει εκδοθει για την πωληση και συμπληρωμενο,επισυναπτομενο το ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ εντος προσθεσμιας των 7 ημερων.

 Ο πελάτης θα επιβαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής και αποστολής ( τα οποία ανέρχονται στο ποσό των 3 ευρώ). Σε κάθε περίπτωση ο πελάτης μπορεί να επικοινωνήσει με το 43 Blue Perfume τηλεφωνικά ή   μέσω e-mail  για ρύθμιση της διαδικασίας αποστολής, έχοντας το δικαίωμα να επιλέξει  κάποιο διαφορετικό προϊόν ίσης η μεγαλύτερης αξίας η’ να γινει επιστροφη χρηματων ,που θα ολοκληρωθει σε 20  μερες από την ημερομηνια που θα παραλαβουμε τα προιοντα.Η επιστροφη χρηματων ,μπορει να γινει με πιστωση λογαριασμου σας που θα γνωστοποιησετε στην 43 Blue Perfume.

Υπόδειγμα εντύπου υπαναχώρησης


(συμπληρώστε και επιστρέψτε το παρόν έντυπο μόνο εάν επιθυμείτε να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση)

− Προς [επωνυμία εταιρείας, γεωγραφική διεύθυνση και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου]:
− Γνωστοποιώ με την παρούσα ότι υπαναχωρώ από τη σύμβασή μου αγοράς των ακόλουθων αγαθών
− Που παραγγέλθηκε στις  ……..  και που παρελήφθη  στις
− Όνομα καταναλωτή
− Διεύθυνση καταναλωτή
− Υπογραφή καταναλωτή (μόνο εάν το παρόν έντυπο κοινοποιηθεί σε χαρτί)
− Ημερομηνία

Eλλατωματικο προιον


Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα η’ είναι κατεστραμμενο, γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την 43 Blue Perfume εντος 3 ημερων,με προιον ιδιο,χωρις κοστος για τον πελατη . Εάν το προϊόν πάψει να είναι διαθέσιμο, μπορεί να γίνει αντικατάσταση με ισάξιο προϊόν κατόπιν συνεννόησης με τον πελατη ή να σας επιστρέψουμε τα χρήματα.