ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ


Για την επιθυμια σας να μας επιστρεψετε τα προιοντα που αγορασετε από το www.43blueperfume.gr, θα πρεπει να μας ειδοποιησετε αναφεροντας ημερομηνια, αριθμο παραστατικου αγορας όπως και την αιτιολογια της επιστροφης εντος 7 ημερων. Αν εχετε αγορασει προιοντα όπως αρωματα η’ καλλυντικα, λογω της ιδιαιτεροτητας τους και για λογους υγιεινης και προστασιας των πελατων μας, δεν δεχομαστε αλλαγες.Δεκτες επιστροφες γινονται μονο σε προιοντα όπως αρωματικα κερια, αρωματα χωρου και σαπουνια, χωρις να εχει αποσφραγιστει η συσκευασια τους η’ να εχουν υποστει ζημιες οι ετικετες τους. Συνοδευοναι από την αποδειξη παραλαβης,το παραστατικο που εχει εκδοθει για την πωληση και συμπληρωμενο,επισυναπτομενο το ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ εντος προσθεσμιας των 7 ημερων.

Ο πελάτης θα επιβαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής και αποστολής ( τα οποία ανέρχονται στο ποσό των 3 ευρώ). Σε κάθε περίπτωση ο πελάτης μπορεί να επικοινωνήσει με το 43 Blue Perfume τηλεφωνικά ή μέσω e-mail για ρύθμιση της διαδικασίας αποστολής, έχοντας το δικαίωμα να επιλέξει κάποιο διαφορετικό προϊόν ίσης η μεγαλύτερης αξίας η’ να γινει επιστροφη χρηματων ,που θα ολοκληρωθει σε 20 μερες από την ημερομηνια που θα παραλαβουμε τα προιοντα.Η επιστροφη χρηματων ,μπορει να γινει με πιστωση λογαριασμου σας που θα γνωστοποιησετε στην 43 Blue Perfume.

Υπόδειγμα εντύπου υπαναχώρησης


(συμπληρώστε και επιστρέψτε το παρόν έντυπο μόνο εάν επιθυμείτε να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση)

− Προς [επωνυμία εταιρείας, γεωγραφική διεύθυνση και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου]:
− Γνωστοποιώ με την παρούσα ότι υπαναχωρώ από τη σύμβασή μου αγοράς των ακόλουθων αγαθών
− Που παραγγέλθηκε στις …….. και που παρελήφθη στις
− Όνομα καταναλωτή
− Διεύθυνση καταναλωτή
− Υπογραφή καταναλωτή (μόνο εάν το παρόν έντυπο κοινοποιηθεί σε χαρτί)
− Ημερομηνία

Eλλατωματικο προιον


Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα η’ είναι κατεστραμμενο, γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την 43 Blue Perfume εντος 3 ημερων,με προιον ιδιο,χωρις κοστος για τον πελατη . Εάν το προϊόν πάψει να είναι διαθέσιμο, μπορεί να γίνει αντικατάσταση με ισάξιο προϊόν κατόπιν συνεννόησης με τον πελατη ή να σας επιστρέψουμε τα χρήματα.