Αυτό είναι το αγαπημένο μας body lotion και θα γίνει και δικό σου!

Αυτό είναι το αγαπημένο μας body lotion και θα γίνει και δικό σου!

Ο ήλιος μπορεί να χαρίζει ένα υπέροχο χρυσαφένιο χρώμα στο σώμα μας, ταυτόχρονα όμως αφυδατώνει την επιδερμίδα με αποτέλεσμα να έχει ανάγκη από περισσότερη ενυδάτωση.

 Ο ήλιος μπορεί να χαρίζει ένα υπέροχο χρυσαφένιο χρώμα στο σώμα μας, ταυτόχρονα όμως αφυδατώνει την επιδερμίδα με αποτέλεσμα να έχει ανάγκη από περισσότερη ενυδάτωση. Ακόμα και το θαλασσινό νερό σε συνδυασμό με τις ακτίνες του ήλιου τραβούν από το δέρμα όλα τα ενυδατικά στοιχεία.

Για την περιποίηση της επιδερμίδας απαραίτητη είναι η πλούσια ενυδάτωσή της και κυρίως αμέσως μετά την παραλία. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο χρειάζεσαι ένα προϊόν που θα ξεδιψάσει το σώμα σου και θα το δροσίσει.

Αμέσως μετά το ντους, ενυδάτωσε την διψασμένη σου επιδερμίδα με κρέμα σώματος 43 Blue Perfume, λάδι ελιάς ,βερίκοκου και argan.

H καθημερινή χρήση της θα προσφέρει boost ενυδάτωσης και λάμψης στο σώμα σας!

Για ακόμη πιο απολαυστική εμπειρία αναζωογόνησης στο ντους, χρησιμοποιήστε το τέλειο απολεπιστικό προϊόν της 43 blue perfume,  με πολύτιμα έλαια και θαλασσινό αλάτι, αμυγδαλέλαιο και βιταμίνη Ε, που θρέφει, τονώνει την επιδερμίδα και την κάνει λαμπερή!

EXTRA TIP
Προσθέστε το άρωμά σας στη κρέμα σώματος και στο peeling και απολαύστε ακόμη περισσότερο το μπάνιο σας με υπέροχες μυρωδιές ,που θα σας χαλαρώσουν και θα σας ταξιδέψουν!

Comments

Leave your comment

* Required field